12 november 2017: Najaarsconcert in kapel van het Hooge Veer

Locatie  :  Kapel van het Hooge Veer
 Bredaseweg 375
5037 LD Tilburg
Tijd  :  14:00
Toegang  :  € 7,50

Gemengd koor Scampolo geeft de aftrap naar een mooie winterperiode door een concert voor u te verzorgen in de sfeer die u van ons gewend bent. Daarnaast hebben wij een bijzondere zangeres bereid gevonden om ons programma te completeren. met haar solistische inbreng en enkele duetten met haar pianist/zanger.

De Tilburgse Marieke van Middelkoop heeft haar hart verpand aan de Nederlandse kleinkunstmuziek. Dat is goed te horen op haar debuut-cd "Buiten Spelen", met daarop eigen werk. Marieke is in Brabant actief als zangeres, vocal coach en muzikaal regisseur. Geļnspireerd door o.a. Annie M.G.Schmidt en Herman van Veen schrijft zij haar nummers. Marieke wordt begeleid door pianist, dirigent en zanger Sil van den Hout.

Het repertoire van Gemengd koor Scampolo bestaat uit heel mooie lichtklassieke en eigentijdse muziekstukken. Onze dirigent Peter Ligthart heeft deze stukken met ons ingestudeerd, op de piano begeleid door onze nieuwe pianiste Munira Yakunina. Tijdens dit concert kunt u genieten van de resultaten van onze gezamenlijke inspanningen.

Wij verheugen ons op uw komst op zondagmiddag 12 november.

Kaartjes kunt u vooraf reserveren op tel. 013-4556171 of via resie.van.gorp@ziggo.nl