2 april 2017: Voorjaarsconcert met La Jeunesse uit Kaatsheuvel

Locatie  :  Het Cenakel
 Cenakel 1 5022 KK Tilburg
Tijd  :  14:00
Toegang  :   10,00

Gemengd koor Scampolo wil u ook dit voorjaar weer verrassen met een mooi concert op een zondagmiddag. Om een afwisselend geheel te verkrijgen, hebben wij het koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel uitgenodigd om deze middag samen met ons te verzorgen.

Zoals trouwe bezoekers van Gemengd koor Scampolo gewend zijn, brengen wij een aantal heel mooie, licht-klassieke en eigentijdse muziekstukken, evenals musicalliederen. Het koor wordt begeleid door onze dirigent Peter Ligthart en onze nieuwe pianiste Munira Yakunina.

In 46 jaar tijd groeide het voormalig kerkkoor uit tot de veelzijdige zanggroep La Jeunesse. Het is een hechte groep van zo'n 40 zangers en zangeressen.Onder leiding van de professionele dirigente Liesbeth Koppens en de pianiste Marleen Smans brengt het koor eigentijdse, lichte muziek, waaronder pop, Nederlandstalig, close harmony, Afrikaans en gospel. Het koor beschikt over uitstekende solisten.

De toegangsprijs bedraagt 10,00. Kaartjes zijn in de voorverkoop te bestellen bij Resie van Gorp (Scampolo), tel.013-4556171 en op nr. 0634586309 (La Jeunesse).

Parkeren op het transferium achter het Bastion Hotel.